Menu
Zamknij

Soda oczyszczona na straży zdrowia - Iwan Nieumywakin (opr. broszurowa)

Książki medyczne

Opis

W nowej książce profesora Iwana Nieumywakina mowa o uzdrawiających właściwościach zwykłej sody spożywczej, które wcale nie są tak drobne, jak może się wydawać na pierwszy rzut oka. Powołując się na doświadczenia naukowców i badaczy, którzy powszechnie stosują sodę oczyszczoną w swojej praktyce i konfrontując je ze swoją metodą uzdrawiania organizmu, autor znów wykazuje, iż do utrzymania zdrowia i do walki z chorobami niejednokrotnie nie są niezbędne drogie lekarstwa, ale stare sprawdzone środki i dążenie do życia w zgodzie z prawami Przyrody. Książka przeznaczona jest dla szerokiego kręgu Czytelników. Iwan Pawłowicz Nieumywakin zajmuje się leczeniem i uzdrawianiem ludzi ponad 40 lat. To osoba znana w Rosji równocześnie dyplomowanym lekarzom, jak i ludziom praktykującym medycynę naturalną. Jest doktorem nauk medycznych, profesorem, członkiem Rosyjskiej Akademii Nauk Przyrodniczych, autorem ponad 200 prac naukowych. Mimo wspaniałego wykształcenia zyskał sobie przydomek Głównego Uzdrowiciela Ludowego Rosji. Jest bardzo znany z promowania leczniczego wpływu nieznacznych dawek wody utlenionej. Przez około 30 lat związany był z rosyjskim projektem szpitala kosmicznego metod udzielania pomocy medycznej kosmonautom, i zdalnego monitorowania ich funkcji życiowych w trudnych warunkach przestrzeni okołoziemskiej. Znany jest ze stwierdzenia, iż przyszłość medycyny to symbioza medycyny oficjalnej i ludowej (z której powstała medycyna oficjalna), plus dogłębna wiedza o procesach fizjologicznych zachodzących w organizmie. Ów nowy kierunek, którego jest prekursorem, nazywa medycyną zintegrowaną.


Autorzy: Iwan Nieumywakin
Data premiery: 2015-10-20
EAN: 9788362185153
Format: 14x20 cm
ilość stron: 80
ISBN: 9788362185153
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2015
Wydawnictwo: Hartigrama

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.