Menu
Zamknij

odkrywamy superżywność (opr. broszurowa)

Książki medyczne

Opis

Superżywność to jedzenie z najwyższej półki, czyli pokarmy wyjątkowo bogate w substancje odżywcze, które - wprowadzone do codziennej diety - wzmocnią twoje zdrowie i wytrzymałość. Więcej korzyści przynosi łączenie kilku produktów niżeli spożywanie ich pojedynczo, dlatego włączenie do jadłospisu różnych rodzajów superżywności to jedna z najlepszych rzeczy, jakie możesz zrobić dla swego zdrowia.

Ze wszystkich produktów zaliczanych do superżywności dziesięć przedstawionych w tej publikacji posiada najwięcej naukowo potwierdzonych właściwości zapobiegających rakowi i innym chorobom - a choćby je leczących.

Są to bogate w przeciwutleniacze, witaminy i minerały produkty pochodzenia roślinnego, a precyzyjnie: owoce jagodowe brokuły i kiełki brokułów siemię lniane czosnek jarmuż grzyby cebula algi soja kurkuma Dowiedz się, w jaki sposób superżywność zwalcza otyłość i choroby i jak poszczególne produkty wspomagają pamięć, wzmacniają układ krążenia i ulepszają ogólne samopoczucie.

Poznaj nieskomplikowane i smaczne przepisy, a także inne pomysłowe sposoby na włączenie tych produktów do codziennego jadłospisu. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.