Menu
Zamknij

Egzamin zawodowy Technik farmaceutyczny Kwalifikacja Z.19 (opr. miękka)

Książki medyczne

Opis

Publikacja gromadzi 216 stron, jest skierowana do osób zainteresowanych przystapieniem do zewnętrznego egzaminu zawodowego - Technik farmaceutyczny.
Publikacja stanowi materiał w zakresie przygotowania do egzaminu zawodowego. Częśc pisemną: 240 zadań testowych z odpowiedziami. Część użyteczną: testy praktyczne z rozwiązaniami. Warto skorzystać z tej publikacji, gdyż: gromadzi propozycje zadań, analogiczne do tych, jakie mogą pojawić się na egzaminie; zamieszczone propozycje zadań uwzględniają umiejętności zapisane w powej podstawie programowej obejmuje najważniejsze dane o egzaminie zawodowym, przeprowadzanym w nowej formule, według nowej podstawy programowej kształcenia. Uczniu/Słuchaczu! zobacz swoje możliwości - Twój stres egzaminacyjny będzie mniejszy, a pewność co do oczekiwanych wyników - pokaźniejsza. Nauczycielu! Ta publikacja może wspomóc Państwa pracę w przygotowaniu uczniów/słuchaczy do egzaminu.


Autorzy: Ewa Czyzewska, Anna Gomółka, Anna Makowska
EAN: 9788394010102
Format: 16,5x24 cm
liczba stron: 216
ISBN: 9788394010102
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Esan

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Książki medyczne, Egzamin zawodowy Technik Masażysta Kwalifikacja MED.10 (opr. miękka)
od 32 45

1 oferta

Egzamin zawodowy Technik Masażysta Kwalifikacja MED.10 (opr. miękka)

  • ISBN 9788394922665 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Monika Gwardzik Dominik Zakrzewski 
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Edukacyjne ESAN 
  • Ilość stron 120 
  • Rok wydania 2020 
Porównaj
Książki medyczne, Masaż – teoria i praktyka (opr. miękka)
od 60 41

1 oferta

Masaż – teoria i praktyka (opr. miękka)

  • ISBN 9788394010188 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Monika Gwardzik 
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Edukacyjne ESAN 
  • Ilość stron 387 
  • Rok wydania 2016 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.