PADMA BASIC – suplement diety, kompilacja ziół produkowana w Szwajcarii wg klasycznej receptury tybetańskiej.zastosowanie: elementy Padma Basic wspomagają naturalną odporność organizmu, wzmacniają układ krążenia i wydajność naczyń. Padma Basic jest specyficzną kombinacją ziół wytworzoną w Szwajcarii wg tradycyjnej receptury tybetańskiej. prosto przyswajalne substancje roślinne, takie jak: bioflawonoidy, garbniki i olejki eteryczne bogate w ważne dla zdrowia antyoksydanty. W skład PADMY BASIC wchodzi 20 najróżniejszych komponentów ziołowych.
składniki: - korzeń costusa (Costi amari rad.) 40mg - mech islandzki (Lichen islandicus) 40mg - owoc miodli indyjskiej (Meliae tousend fruct.) 35mg - owoc kardamonu (Cardamoni fruct.) 30mg - owoc migdałecznika (Myrobalani fruct.) 30mg - czerwone drewno sandałowe (Santali rubr. Lign.) 30mg - owoc korzennika (Amomi fruct.) 25mg - owoc aegle sepia (Aegle sepiar fruct.) 20mg - siarczan wapnia (Calcii sulfas) 20mg - ziele orlika (Aquilegiae vulgaris herba) 15mg - korzeń lukrecji (Liquiritiae rad.) 15mg - ziele babki (Plantaginis lanc. Herba) 15mg - ziele rdestu (Polygoni avicularis herba) 15mg - ziele pięciornika (Potentillae aureae herba) 15mg - kwiat goździka (Caryophylli flos.) 12mg - kłącze hedychii (Hedychii spic. Rhiz.) 10mg - ziele sida cordifolia (Sidae cordifoliae herba) 10mg - korzeń waleriany (Valerianae rad.) 10mg - liść sałaty (Lactucae sativae fol.) 6mg - kwiat nagietka (Calendulae flos.) 5mg - kamfora naturalna (Camphora naturalis) 4mg Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 do 4 kapsułek dziennie, najlepiej przed posiłkiem. W razie trudności z połykaniem kapsułkę można otworzyć a zawartość wymieszać z wodą, sokiem lub musem owocowym. Sugerowane jest systematyczne przyjmowanie PADMA BASIC najlepiej codziennie, poprzez okres nie krótszy niżeli 2 miesiące. Przy dalszym używaniu porcję dzienną można zniżyć o połowę. Opakowanie: 20 kapsułek
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.